SmartWifi a BAHART-nál

A Balatonon egyedüli internet lehetőséget kínálunk a BAHART bérlői mellett mindazoknak, akik a 2020-2021-es szezonra szeretnének Wi-fin keresztül internetezni.

Wifizzen ingyen vitorláskikötőinkben!

A Smartwifi internetszolgáltatást a BAHART bérlői – korlátozások nélkül – térítésmentesen vehetik igénybe a Smartwifi kártya segítségével, a névre szóló bérlői kártyát BAHART kikötőmesteri irodáiban veheti át első kikötőlátogatáskor.

Legfontosabb információk a szolgáltatásról!

Idén szeretnénk többet nyújtani Önnek! Minden Smart Wifi bérlői kártya tulajdonos lehetőséget kap a Smartwifi Club-hoz való csatlakozásra. Egy gyors regisztrációt követően lehetősége nyílik további kedvezményes kínálatunkból válogatni. És ami talán a legfontosabb, managelheti az Ön által birtokolt kártyákat, illetve regisztrált készülékeket, így biztosítva internet hozzáférést annak, akinek Ön csak szeretné!
www.smartwificlub.hu

 

Már kapható a Smartwifi szezonális kártya a 2020-2021-es szezonra!

Ez egyedüli módon, egyszerre két készülékben biztosít Internet elérést korlátlanul a szezon alatt, áprilistól áprilisig. A kártya megvásárlása esetén az Internet hozzáférés mellé egyedi SmartWifi Club tagság, ami a klubtagoknak biztosít további lehetőséget hozzáférésük kezelésére, illetve további SmartWifi kártyák kedvezményes vásárlására.

A SmartWifi 2017-2018-as szezonális kártya ára 13.500 Ft, mely megvásárolható a BAHART jegypénztárakban, illetve megrendelhető a megrendeles@smartwifi.hu e-mail címen.

További információk: www.smartwifi.hu