A BAHART az alábbi tájékoztatást adja a koronavírus okozta vészhelyzettel kapcsolatos aktuális intézkedéseiről:
HU EN DE

A BAHART a Balaton motorja!

A Balatoni Hajózási Zrt. összekötő szerepet tölt be a Balaton térségében és hajózási szolgáltatásával összekapcsolja a régió településeinek látnivalóit. Ismerje meg a menetrend szerint közlekedő hajójáratokkal elérhető célállomások látványosságait, látnivalóit és utazzon élményekkel gazdagodva hajóval a kiválasztott településre!

A "Hajózási lehetőség" kereső használata
A kezdőoldalon, illetve a konkrét látnivalók oldalain található hajózási lehetőség kereső segítségével valamennyi menetrendi, séta- és programhajó járatunkra kereshet. Válassza ki a megfelelő hajózási szolgáltatás ikonját, és adja meg vagy válassza ki a térképen a kiinduló hajóállomást vagy a menetrendi járatoknál, gyorshajó járatoknál a célállomást. A kereső alapértelmezettként az aktuális napot adja meg, de ezt természetesen tetszőlegesen módosíthatja. Amennyiben konkrét célállomást nem ad meg, akkor a rendszer megmutatja Önnek, hogy adott induló állomásról hova tud eljutni menetrendi hajójárattal. A kereső a találati oldalon jelzi továbbá, hogy adott induló hajóállomásról milyen más egyéb hajózási lehetőség, szolgáltatás vehető igénybe. (Az egyes konkrét látnivalók oldalán egyszerűsített kereső áll rendelkezésre, de a találati oldalon tetszőlegesen tudja módosítani a hajózási szolgáltatásokat és egyéb paramétereket is.)

Válassza menetrendi járatainkat, hogy kényelmesen és kellemes időtöltésben részesülve érje el kiválasztott úti célját. Célállomásainkon számos szolgáltató, program és látnivaló várja Utasainkat, hogy kirándulásuk igazán élménydúsan teljen. A menetrendi hajózás kereső találati oldalán megtalálja adott célállomás látnivalóit és programjait bemutató rovatunkat is.
Menetjegye mellé a főidényben kedvezményre jogosító kuponokat is adunk, melyeket a Balaton parti települések szolgáltatóinál válthat be. Partnereinket itt is megtalálja.

Stratégiai partnerünk a MasterCard jóvoltából, azok az utasaink, akik 2016. június, július, augusztus hónapokban a menetjegyüket MasterCard vagy Maestro bankkártyával vásárolják meg jegypénztárainkban, a menetjegy mellé büfékupont is kapnak, mely a hajóbüfében beváltva 10%-os kedvezményre jogosítja Utasainkat a fogyasztás MasterCard vagy Maestro bankkártyával történő kiegyenlítése esetén.