Egyedi programhajók

Személyhajózást érintő aktuális intézkedések

A BAHART a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel áprilisban arra kényszerült, hogy a személyhajózási szezon hagyományos húsvéti indítását elhalassza. A járványügyi helyzet új, enyhébb fázisba lépésével, igazodva a központi kormányzati intézkedésekhez, 2020. május 30-án a Társaság átmeneti utazási feltételekkel elindítja első menetrendi és sétahajójáratait. A személyhajózást érintő aktuális intézkedések és átmeneti utazási feltételek elérhetők a következő linken: https://balatonihajozas.hu/hirek/szemelyhajozast-erinto-aktualis-intezkedesek

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a "Hajózási lehetőség" keresőben az előidényi (2020. május 30. és 2020. július 03.) menetrendi és sétahajó járatindulási időpontok találhatók meg. A további szezonokban elérhető menetrend a települések között közlekedő menetrendi hajózás, valamint a séta- és programhajózás tekintetében a későbbiekben kerül betöltésre.

Utasaink megértését és együttműködését köszönjük! 

Különleges alkalmak, különleges programhajók

A BAHART a hivatalos hajózási szezonban és akár azon kívül különleges alkalmakhoz kapcsoltan egyedi tematikus programhajókat indít. Tematikus programkínálatunkat az utasok igényeihez mérten évről évre bővítjük és színesítjük. 

Az elmúlt évek során többek között Húsvét alkalmából indított Nyuszihajó járattal, augusztus 20-i tűzijátéknéző buli-, és sétahajókkal is találkozhattak már Utasaink. Továbbá Halloween Gyerek- és Partyhajók, valamint a legkisebbek kedvence, a Mikulás Gyerekhajó is megtalálhatók a repertoárban. 

Hajók, települések bemutatása

Idei évi újdonságként hajóinkon tájékoztató plakátokat helyeztünk el a hajók bemutatásáról. A plakátokon szereplő ún. QR kód mobiltelefonnal történnő beolvasásával az utasok akár útközben, akár a későbbiekben is meghallgathatják a hajók történetét. A hajókról szóló érdekességek mellett a balatoni településekről és azok látnivalóiról is késztítettünk tájékoztatókat. A hanganyagok a BAHART honlapján is elérhetők a "Hajók, települések bemutatása" aloldalon.