A BAHART az alábbi tájékoztatást adja a koronavírus okozta vészhelyzettel kapcsolatos aktuális intézkedéseiről:

Varázshajó

Személyhajózást érintő aktuális intézkedések

A BAHART a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel áprilisban arra kényszerült, hogy a személyhajózási szezon hagyományos húsvéti indítását elhalassza. A járványügyi helyzet új, enyhébb fázisba lépésével, igazodva a központi kormányzati intézkedésekhez, 2020. május 30-án indítja a Társaság átmeneti utazási feltételekkel elindítja első menetrendi és sétahajójáratait. A személyhajózást érintő aktuális intézkedések és átmeneti utazási feltételek elérhetők a következő linken: https://balatonihajozas.hu/hirek/szemelyhajozast-erinto-aktualis-intezkedesek

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a "Hajózási lehetőség" keresőben az előidényi (2020. május 30. és 2020. július 03.) menetrendi és sétahajó járatindulási időpontok találhatók meg. A további szezonokban elérhető menetrend a települések között közlekedő menetrendi hajózás, valamint a séta- és programhajózás tekintetében a későbbiekben kerül betöltésre.

Fentiek értelmében a 2020. évi Varázshajó indulási időpontok jelenleg nem érhetők el a "Hajózási lehetőség" keresőben. A BAHART igazodva a kormányzati rendelkezésekhez a program főidényben történő elindításáról a későbbiekben dönt. 

Utasaink megértését és együttműködését köszönjük! 

Több mint egy Hajókirándulás!

Várjuk a legkisebbeket egy kalandos hajóprogramon, ahol varázsolunk, kincset keresünk, szórakozunk, játszunk, feledhetetlen és vidám perceket töltünk együtt a hajó fedélzetén. Ha ez mind nem lenne elég, izgalmas Piatnik játékok is megtalálhatók a játszósarokban.

Utazzunk együtt egy csodálatos világba Varázs Tamással és Tibi kalózzal! 

A hajóprogram egyórás és magyar nyelvű.
A hajójáratra Playmobil/Piatnik jegyek válthatók extra ajándékokért kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Hajók, települések bemutatása

Idei évi újdonságként hajóinkon tájékoztató plakátokat helyeztünk el a hajók bemutatásáról. A plakátokon szereplő ún. QR kód mobiltelefonnal történnő beolvasásával az utasok akár útközben, akár a későbbiekben is meghallgathatják a hajók történetét. A hajókról szóló érdekességek mellett a balatoni településekről és azok látnivalóiról is késztítettünk tájékoztatókat. A hanganyagok a BAHART honlapján is elérhetők a "Hajók, települések bemutatása" aloldalon.

Utazási feltételek

  • A Társaság a megváltozott vízállási vagy időjárási viszonyok miatt elmaradó járatokért, azok késéséért, valamint vasúti és autóbusz csatlakozások elmulasztásáért semmiféle felelősséget nem vállal és kártérítést nem nyújt.
  • Az ár-, a menetrend- és programváltoztatás jogát a Társaság fenntartja.
  • A sétahajók és meghirdetett programhajók megfelelő számú jelentkező esetén indulnak.
  • Csoportoknak a hajózási lehetőség megszervezését más időpontokban is vállaljuk.
  • A részletes utazási feltételeket az üzletszabályzat tartalmazza, mely letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhető a Társaság hajóállomásain.
  • Élőállat szállítása Varázshajón nem lehetséges.
Betöltés...