2020-07-04

Díjmentes utazás Kajlával menetrendi hajóinkon

Gyere és fedezd fel a Balaton régió kincseit a BAHART menetrendi hajóival!

Kajla, a kalandos kölyökvizsla az egész országot bejárja, és most itt az idő, hogy csatlakozz hozzá! 

Utazz akár hajóval, vonattal, autóval vagy biciklivel, látogass el az ország nevezetességeihez, és gyűjtsd a pecséteket Kajla Útleveledbe, amivel kedvezményeket is szerezhetsz. Fedezd fel Magyarország csodáit az ingyenesen letölthető mobilalkalmazás segítségével, és teszteld az ügyességedet a különböző játékokban!

Kajla Útleveleddel és diákigazolványoddal 2020. július 1. és augusztus 31. között díjmentesen utazhatsz a településeket összekötő menetrendi hajójáratokon!

A kedvezmény kizárólag a települési menetrendi személyhajójáratokra vehető igénybe, így  séta-, és program-, komp vagy egyéb hajójáratra nem. A kedvezmény nem vonható össze más egyéb promócióval. Felhívjuk figyelmed, hogy a BAHART jegypénztárak jegyvásárlás nélküli pecsétgyűjtő pontként nem működnek! Promóció részletei: A fent említett időszakban minden 6-11 éves tanuló számára díjmentes utazást biztosítunk a településeket összekötő menetrendi személyhajójáratainkon, aki a jegyvásárlás során felmutatja pecsétgyűjtő Kajla Útlevelét és diákigazolványát. A Kajla diákkal együtt utazók a Társaság hatályos díjszabása alapján válthatják meg hajójegyüket. 

További részletek: https://kajla.hu