2020-06-16

Június 19-től változik a kompmenetrend!

Június 19-től előnyári menetrend szerint közlekednek a kompok a Balatonon

Június 19-től (péntek) előnyári menetrend szerint közlekednek a balatoni kompok!

Értesítjük kedves utasainkat, hogy a balatoni kompok június 19-től Szántódrévből 6.40 órától – 22.00 óráig, Tihanyrévből pedig 7.00 órától – 22.20 óráig 40 percenként indulnak.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kompjáratokat szükség esetén a menetrend felfüggesztésével sűrítjük! A kompok egész évben üzemelnek, csak szélsőséges időjárás és kedvezőtlen jégviszonyok esetén nem indulnak!


A BAHART a koronavírus járvány miatt kialakult egészségügyi veszélyhelyzetre való tekintettel 2020. március 24-től visszavonásig átmeneti utazási feltételekkel biztosítja kompszolgáltatását. A járványügyi helyzet új fázisba lépésével, igazodva a központi kormányzati intézkedésekhez, 2020. május 25-től (hétfő) a Társaság módosítja korlátozó rendelkezéseit.

2020. május 25-től a kompközlekedés vonatkozásában visszavonásig életbe lépő intézkedések a következők:

  • A tömegközlekedési eszközökhöz hasonlóan, a kompok zárt utasterében kötelező a szájmaszk viselése (vagy azt helyettesítő kendő, sál), a nyitott fedélzeten a maszk viselése ajánlott.
  •  A pénztáraknál, a kikötőkben és a kompok fedélzetén kötelező a rendeletben előírt, minimum 1,5 méteres távolságtartás egymástól.
  • Továbbra is kérjük, hogy mellőzék a készpénzben történő fizetést, a jegyek kiváltásakor használják bankkártyájukat!

Köszönjük utasaink együttműködését!