2020-12-21

Legyen Ön is partnerünk!

Együttműködési lehetőségekkel kapcsolatban keressen minket bizalommal!

A Balatoni Hajózási Zrt. garantálja a Balaton térségében a lehető legnagyobb elérést az együttműködő partnerei számára, hiszen az általunk biztosított kompközlekedés során évente több, mint 1.200.000 utast és közel 400.000 járművet szállítunk a Balaton déli és északi partja között, míg a személyhajók utasforgalma jellemzően meghaladja a 700.000 főt.

A BAHART tulajdonában van a Balaton 18 legnagyobb kikötője, amelyek nem csak a cég utasai, vendégei számára elérhetők, hanem általánosságban az érintett települések kiemelt és közkedvelt turistalátványosságai is egyben, évente többmillió látogatóval.

2020-ban közel 2.000 sajtómegjelenésben mutatták be cégünk legfontosabb eseményeit, fejlesztéseit és történéseit, amelyekben sokszor országos szinten köszöntek vissza hajóink képei és felvételei.

Honlapunkat (www.bahart.hu) 2020-ban több mint 500.000 felhasználó látogatta meg 2.200.000 oldalmegtekintést generálva, facebook oldalunk (www.facebook.com/balatonihajozasizrt) követőinek száma pedig meghaladta a 30.000 főt, ahol szintén rengeteg alkalommal tettük közzé Partnereink promóciós anyagait.

Legyen Ön is:

  • HÍRDETŐ PARTNER
  • KIEMELT TÁMOGATÓ PARTNER
  • TÁMOGATÓ PARTNER
  • KIEMELT MÉDIAPARTNER
  • MÉDIAPARTNER
  • STRATÉGIAI PARTNER

Együttműködési lehetőségekkel kapcsolatban keressen minket bizalommal!
Kérjük érdeklődjön az alábbi elérhetőségen:

marketing@bahart.hu