2020-08-06

Orgonák éjszakája a Balatonon

Vízre száll az orgona augusztus 8-án! Hajózz a Siófok-Balatonfüred-Tihany járaton és fürdőzz az orgona mennyei hangjában.

Augusztus 8-án szombaton vízre száll a hangszerek királynője! Orgonakoncert, -bemutató, improvizáció a hajón. 

A Siófok-Balatonfüred-Tihany útvonalon közlekedő Siófok katamarán utasainak különleges élményben lehet részük szombaton. Az Orgonák éjszakája alkalmával Révész Sándor, Werner Lilla Anna és Májer Zoltán orgonajátéka varázsolja el a hajózó közönséget a Balaton vizén. 

Szállj fel a 10:00 órakor induló Siófok-Balatonfüred-Tihany vagy a 19:00 órakor induló Tihany-Balatonfüred-Siófok menetrendi hajójáratra, hogy részese lehess ennek a különleges programnak.

Filharmónia Magyarország az elmúlt években mindent megtett azért, hogy a hangszerek királynőjét minél jobban megismertesse a nagyközönséggel. Ezt a célt szolgálja, az immár hagyományosan megrendezésre kerülő OrgonaPont sorozatuk valamint az Orgonák éjszakája program, amely először 2019-ben várta az érdeklődőket. A múlt évi, sikeres programban több mint 100 regisztrált eseményen, 4 különböző országban, több mint 100 000 orgonasíp szólalt meg. Idén augusztus 8-án az Orgonák éjszakáján ismét megtöltik a templomokat, tereket, a különleges helyszíneket a hangszerek királynőjének csodálatos hangjával.