Bérlői tudnivalók | Bahart

Főoldal / Információk vitorlázóinknak / Bérlői tudnivalók

Bérlői tudnivalók

 

Kedves Bérlőnk!

Az idei évben is havi rendszerességgel tájékoztatunk a BAHART vitorláskikötőivel kapcsolatos információkról, immár megújult formában!

A BAHART új vitorláskikötői tájékoztatója a Karabiner nevet kapta, mely arra utal, hogy BAHART-ot, illetve a vitorláskikötőinket használó Bérlőket összekapcsolja. A kikötői szolgáltatásokkal kapcsolatos fontos, hasznos tudnivalókat, teendőket, kötelezettségeket közvetítjük ezen keresztül is az adott évi Bérlőink felé. Célunk, hogy mindenki naprakész, pontos információkkal rendelkezzen az év során.

 

  • Karabiner 2021. júniusi szám

  • Karabiner 2021. májusi szám

  • Karabiner 2021. áprilisi szám

  • Karabiner 2021. márciusi szám

 

BAHART Ügyfélközpont elérhetőségei vitorlás Bérlőink és Ügyfeleink részére:

   

BAHART Ügyfélközpont

Tel.: +36 84 310 050 / 3. menüpont (munkanapokon 8.00 és 16.00 között)

E-mail: marina@bahart.hu

Levelezési címünk: Balatoni Hajózási Zrt. Vitorláskikötői Üzletág, 8600 Siófok, Krúdy sétány 2.

 

SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁSI REND 

2020.09.10-től a pandémiás helyzet miatt Munkatársaink és Bérlőink egészségének megóvása érdekében a személyes ügyfélfogadás a BAHART Ügyfélközpontban szünetel.

Munkatársaink továbbra is készséggel állnak rendelkezésre telefonon a 84/310-050-es telefonszámon, illetve e-mailben a marina@bahart.hu e-mailcímen.

Megértésed és együttműködésed köszönjük!

Wifizz ingyen vitorláskikötőinkben!

A Smartwifi internetszolgáltatást a BAHART bérlői – korlátozások nélkül – térítésmentesen veheted igénybe a Smartwifi kártya segítségével, a névre szóló bérlői kártyát BAHART kikötőmesteri irodáiban veheted át első kikötőlátogatáskor.

Legfontosabb információk a szolgáltatásról! 

Idén szeretnénk többet nyújtani! Minden SmartWifi bérlői kártya tulajdonos lehetőséget kap a Smartwifi Club-hoz való csatlakozásra. Egy gyors regisztrációt követően lehetőséged nyílik további kedvezményes kínálatunkból válogatni. És ami talán a legfontosabb, managelheted a birtokolt kártyákat, illetve regisztrált készülékeket, így biztosítva internet hozzáférést annak, akinek csak szeretnéd!
www.smartwificlub.hu