Hajózás a Balatonon - Balatoni Hajózási Zrt,Kirándulj hajóval a Balatonon! - Programajánló | Bahart

Főoldal / Kirándulj hajóval a Balatonon! - Programajánló

Sétahajó
Sétahajó

Kirándulj hajóval a Balatonon! - Programajánló

 

Fedezzétek fel a Balaton kincseit hajóval!

Beköszöntött az ősz, de ez alkalommal sem hagyunk Titeket programok nélkül! A Balatonnál az utóidényben is találtok programokat, hajózási lehetőségeket!

A héten elindult az utóidény, de ebben az időszakban is vár a Balaton, várunk Titeket a kikötőinkben! Menetrendi hajójárataink még szeptember 26-ig 5 útvonalon közlekednek. Programajánlónkban tippeket adunk arra, hogy mely hajóinkkal látogathattok el a Balaton körül, hogy az élményhez is hajóval érkezzetek.

Olvassátok el következő cikkünket és hajózzatok, várnak titeket a Balaton különlegességei!

Szigliget ms

 

Hévízre érdemes akár a mai nap folyamán is ellátogatni, hiszen filmvetítéssel készülnek a szervezők a Festetics téren, este 17:00-kor pedig A Magna Cum Laude biztosítja a jó hangulatot jubileumi koncertjükkel.

A héten kezdődnek a Nagyon Balaton jóvoltából megrendezésre kerülő kompkoncertek! A mai nap folyamán Hiperkarma zenekar fogja elkápráztatni a közönséget a Balaton közepén Szántód és Tihanyrév között! A jövőhéten pénteken Belga, szombaton ByeAlex és a WellHello érkeznek a színpadra, hogy felejthetetlen kompkoncert élményben legyen részetek!

Kompkoncert

 

A hajózási tippek sem maradhatnak el ajánlónkból! Sétahajóink továbbra is elérhetőek 10 balatoni kikötőnkből, az alábbi linken tájékozódhattok az indulási lehetőségekről: https://balatonihajozas.hu/hu/seta-nosztalgia

Várunk benneteket a fedélzeten, éljetek át új élményeket a Balatonon hajóval is!

Aktuális hírek

2021.09.13
Rekordokkal zárt a 175. jubileumi hajózási főidény a Balatonon!
2021.09.07
Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy a Balatoni Hajózás Napja…