Varázshajó | Bahart

Főoldal / Programhajózás / Varázshajó

Varázshajó
Varázshajó

Varázshajó

 

Több, mint egy hajókirándulás!

Nálunk nem csak a felnőttek, hanem a legfiatalabb Utasaink is megtalálják a legizgalmasabb szórakozást. Varázshajónk olyan vizekre evez, ahol kalózokkal, bűvészekkel és bohócokkal találkozhatnak. Varázsolunk, kincset keresünk, szórakozunk, játszunk és feledhetetlen vidám perceket töltünk együtt a hajó fedélzetén. Itt nem a vízbe, csupán egyik ámulatból a másikba esik gyermeke!

A hajóút alatt műsorral, gyerekfoglalkozással, és ajándékkal várjuk a kicsiket. Utazzunk együtt egy csodálatos világba Varázs Tamással és Tibi kalózzal! A hajózás alatt a szülőket és gyerekeket szeretettel várjuk a hajóbüfében is.

A hajóprogram egyórás és magyar nyelvű. A hajó a program végén az induló állomásra ér vissza.
A hajójáratra Playmobil jegyek válthatók extra ajándékokért kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Várunk családoddal a fedélzeten. Varázshajóink a hajózási főidényben, 2021. július 3. és augusztus 29. között, 8 héten át 8 kikötőből hetente 8 alkalommal indulnak. A hajózási lehetőség kereső segítségével néhány kattintással megtalálod Varázshajóink konkrét indulási időpontjait, az érintett kikötőket és a menetdíjakat.

Utazási feltételek

  • A BAHART jelenleg meghirdetett hajózási szolgáltatásai (kivéve bulihajó) közlekedési szolgáltatásnak minősül, ezért a szolgáltatások igénybevétele NEM kötött védettségi igazolványhoz!

  • A BAHART személyhajózási szolgáltatásait a járványügyi helyzetben minden utas a kapcsolódó korlátozó intézkedések maradéktalan betartása mellett saját felelősségére veszi igénybe, az utazással összefüggésbe hozható esetleges megbetegedésekért a BAHART felelősséget nem vállal.

  • A Társaság a megváltozott vízállási vagy időjárási viszonyok miatt elmaradó járatokért, azok késéséért, valamint vasúti és autóbusz csatlakozások elmulasztásáért semmiféle felelősséget nem vállal és kártérítést nem nyújt.

  • Az ár-, a menetrend- és programváltoztatás jogát a Társaság fenntartja. Hatályos díjszabásunk letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhet a Társaság hajóállomásain.

  • A sétahajók és programhajók minimum létszám elérése esetén indulnak. Kérjük érdeklődjön jegypénztárainkban vagy a BAHART Ügyfélközpont elérhetőségein.

  • Csoportoknak a hajózási lehetőség megszervezését más időpontokban is vállaljuk.

  • A részletes utazási feltételeket az üzletszabályzat tartalmazza, mely letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhető a Társaság hajóállomásain.

Képek