Települések közötti hajó Balatonfüred állomásról 2021.09.18. szombat

perc
Menetdíjak

Menetdíjak

A fenti díjak Ft-ban értendők, és tartalmazzák az ÁFA-t.

Tájékoztatjuk, hogy a menetrendváltozás jogát fenntartjuk. A megváltozott időjárási viszonyok és vízállás miatt elmaradó járatokért, azok késéséért, valamint a vasúti és autóbusz csatlakozások ebből adódó esetleges elmulasztásáért a BAHART felelősséget nem vállal, kártérítést nem nyújt. Társaságunk fenntartja az adott járatnál feltüntetett hajó cseréjének jogát.

 

A menetjegyek megvásárolhatók a BAHART kikötői jegypénztáraiban. 

 

A menetjegyek megvásárolhatók a BAHART online jegyvásárlási oldalán is: www.jegy.bahart.hu.

 

A menetjegy megvásárlásával az utas elfogadja a csatolmányok rovatban letölthető Személyhajózási Üzletszabályzatban rögzített részletes utazási feltételeket, online jegyvásárlás esetén a kapcsolódó Általános Szerződéses Feltételeket. A további díjtételekről és a települések között közlekedő hajójáratokon helyszíni pénztári jegyvásárlásnál igénybe vehető kedvezményekről bővebb tájékoztatást a letölthető dokumentumok között, a Személyhajózási Díjszabásban talál. A kedvezményes díjtételű jegyek igénybevételére vonatkozó jogosultságot a menetjegy pénztárban történő vásárlásakor / online jegyvásárlásnál a hajóra történő felszállás előtt igazolni kell a helyszínen. Jogosulatlan díjkedvezmény használat esetén a kikötői jegypénztárban pótdíjat kell fizetni.

 

Tájékoztatjuk, hogy bizonyos kedvezmények és fizetési módok az online jegyértékesítő felületen nem vehetők igénybe!

 

Helyszíni pénztári fizetési módok:

  • készpénz (HUF, EUR)
  • bankkártya
  • SZÉP kártya

 

Helyszíni jegyvásárlásnál egyidejűleg legfeljebb kétféle fizetési mód alkalmazható, melyből az egyiknek készpénz típusúnak (készpénz vagy bankkártya) kell lennie. A fel nem használt, kikötői pénztárban vásárolt menetjegy visszaváltását az utazás megkezdése előtt a menetjegyet kiadó pénztártól lehet kérni 10% kezelési költség levonása mellett. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Online vásárlásnál igénybe vehető fizetés mód:

  • SimplePay: bármely bank által kibocsátott MasterCard / Maestro / Visa / American Express bankkártya használatával

A jegy.bahart.hu oldalon vásárolt menetjegyet 10% kezelési költség levonása mellett az online jegyvásárláshoz kapcsolódó ÁSZF-ben rögzített időn belül lehet visszaváltani. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Kérdése esetén telefonon és e-mailben a BAHART Ügyfélközpont elérhetőségein állunk rendelkezésre.

 

A települések között közlekedő hajójáratokról, az utazási feltételekről bővebb információ a linkre kattintva olvasható.