HU EN DE
2017-10-31

„Félelmetesen” jó hangulat és igazi „tökös” programok októberben is a Balatonon!

Az tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel a Balatoni Hajózási Zrt. az idei évben már két kikötőből is elindítja Halloween Hajóit!

A Társaság szezonon kívül indított különhajókkal igyekszik színes programlehetőségeket kínálni az őszi szünetben a Balaton partra érkező családok és fiatalok számára!

A tavalyi évben debütált Halloween Hajók sikereinek köszönhetően, a BAHART az idei évben már Siófok mellett Balatonfüredről is elindítja 2017. november 3-án Halloween témájú hajóprogramjait. Egyaránt gondolva a kicsikre és a nagyokra, mindkét településen gyerekhajóval és party hajóval is várjuk az érdeklődőket.

A másfél órás Halloween Gyerekhajón interaktív gyerekprogrammal, „szellemes” feladatokkal, kreatív foglalkozásokkal, játékkal, arcfestővel, csillámtetoválással szórakoztatjuk a fiatalabb korosztályt.

Halloween Gyerekhajók indulnak november 3-án 15.00 órakor:

Siófokról Füred katamarán fedélzetén
Balatonfüredről a Szigliget hajó fedélzetén
egyárak: Felnőtt: 2.100 Ft / Gyermek (4-14 év): 1.800 Ft

A kétórás Halloween Party Hajón „vérpezsdítő” zenével, a büfében megvásárolható „mágikus koktélokkal”, „félelmetesen” jó hangulattal várunk mindenkit!

Halloween Party Hajók indulnak november 3-án 19.00 órakor:

Siófokról Füred katamarán fedélzetén
Balatonfüredről a Szigliget hajó fedélzetén
Jegyárak: Felnőtt: 2.200 Ft / Gyermek (4-14 év): 1.540 Ft

Beöltözni nem kötelező, mégis rémisztően ajánlott, hiszen a jelmezben érkezőket extra meglepetéssel jutalmazzuk!

A Halloween alkalmából indított programok iránt már most nagy az érdeklődés, munkatársaink folyamatosan fogadják az előjelentkezéseket. Ez a tavalyi Halloween hajók és Mikuláshajó sikere után azt támasztja alá, hogy lehet és érdemes a Balatonon a szezonon kívüli időszakban is tartalmas és népszerű programot kínálni.