HU EN DE

Túrakikötő: TVSK Balatonalmádi

TVSK által üzemeltetett kikötőkben a Bahart kikötői háromszöggel rendelkező vitorlások havi 1 éjszakát/kikötő díjmentes eltölthetnek.

"A balatonalmádi Öreghegy lábánál a balatonparti mocsárból gyönyörű sporttelep nőtt ki a TVSK tagok hathatós közreműködésével. A vitorlázók és hajóik valódi otthonra találtak.

A hajókkal kapcsolatos teendőket, mint a tárolás,karbantartás, daruzás stb. a telepen belül saját eszközeinkkel oldjuk meg. Hosszú, fáradságos és költséges fejlesztések után már minden igényt kielégítő körülményekkel dicsekedhetünk. A kikötőben új klubház segíti a szervezett sporttevékenységet és a közösségi életet. Tagjaink egy része rendszeresen versenyez, bajnoksági eredményeikkel jelentősen hozzájárulnak a TVSK sikeres, az egyesületi rangsorban elért kiváló eredményéhez.

Sok tagunk rendszeresen túrázik. A túrázást és versenyzést egyesületünk anyagilag is támogatja. Minden év augusztus 20.-a körül háziversennyel és kikötői sportvetélkedőkkel egybekötött sportnapokat tartunk, ezzel is serkentve a rendszeres sporttevékenységbe való bekapcsolódási kedvet.

Természetesen sporttelepünk a teljes TVSK tagság rendelkezésére áll. Széleskörű szolgáltatásokkal várunk minden nálunk kikötő hajót. A részletes tájékoztatás a www.vitorlasrt.hu honlapon található." 

(Bemutatkozás a TVSK honlapjáról)

Szolgáltatások
áramvételezés
ivóvíz
WC
zuhanyzó