Információk bérlőknek

 

Karabiner - a BAHART megújult vitorláskikötői tájékoztatója

Tisztelt Bérlőnk!

Az ide évben is havi rendszerességgel tájékoztatjuk Önt a BAHART vitorláskikötőivel kapcsolatos információkról, immár megújult formában!

A BAHART új vitorláskikötői tájékoztatója a Karabiner nevet kapta, mely arra utal, hogy BAHART-ot, illetve a vitorláskikötőinket használó Bérlőket összekapcsolja. A kikötői szolgáltatásokkal kapcsolatos fontos, hasznos tudnivalókat, teendőket, kötelezettségeket közvetítjük ezen keresztül is az adott évi Bérlőink felé. Célunk, hogy mindenki naprakész, pontos információkkal rendelkezzen az év során.

Olvassa el Ön is!

Karabiner 2021. májusi szám
Karabiner 2021. áprilisi szám
Karabiner 2021. februári szám

 

A BAHART Ügyfélközpont elérhetőségei vitorlás Bérlőink és Ügyfeleink részére

     

BAHART Ügyfélközpont

Tel.: +36 84 310 050 / 3. menüpont (munkanapokon 8.00 és 16.00 között)

E-mail: marina@bahart.hu

Levelezési címünk: Balatoni Hajózási Zrt. Vitorláskikötői Üzletág, 8600 Siófok, Krúdy sétány 2.

SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁSI REND 

Tájékoztatjuk Tisztelt vitorlás Bérlőinket, hogy 2020.09.10-től a pandémiás helyzet miatt Munkatársaink és Bérlőink egészségének megóvása érdekében a személyes ügyfélfogadás a BAHART Ügyfélközpontban szünetel.

Munkatársaink továbbra is készséggel állnak rendelkezésre telefonon a 84/310-050-es telefonszámon, illetve e-mailben a marina@bahart.hu e-mailcímen.

Megértését és együttműködését köszönjük!


 

Biztosító Partnerünk a Generali Biztosító Zrt. 2021-ben is!

 

A vitorláshajók felelősségbiztosítását a 2021-as évben is a Generali Biztosító biztosítja.

Velünk Biztonságban.

Kapcsolat: mailto:hajo@generali.hu

 


 

Wifizzen ingyen vitorláskikötőinkben!

A Smartwifi internetszolgáltatást a BAHART bérlői – korlátozások nélkül – térítésmentesen vehetik igénybe a Smartwifi kártya segítségével, a névre szóló bérlői kártyát BAHART kikötőmesteri irodáiban veheti át első kikötőlátogatáskor.

Legfontosabb információk a szolgáltatásról!

Részleteket letölthető formátumban a SmartWifi a BAHART-nál aloldalunkon talál.  

Idén szeretnénk többet nyújtani Önnek! Minden Smart Wifi bérlői kártya tulajdonos lehetőséget kap a Smartwifi Club-hoz való csatlakozásra. Egy gyors regisztrációt követően lehetősége nyílik további kedvezményes kínálatunkból válogatni. És ami talán a legfontosabb, managelheti az Ön által birtokolt kártyákat, illetve regisztrált készülékeket, így biztosítva internet hozzáférést annak, akinek Ön csak szeretné!
www.smartwificlub.hu