Információk bérlőknek

 

A BAHART Ügyfélközpont elérhetőségei vitorlás Bérlőink és Ügyfeleink részére

 

BAHART Ügyfélközpont

Tel.: +36 84 310 050 / 3. menüpont (munkanapokon 8.00 és 16.00 között)

E-mail: marina@bahart.hu

Levelezési címünk: Balatoni Hajózási Zrt. Vitorláskikötői Üzletág, 8600 Siófok, Krúdy sétány 2.

SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁSI REND 

Tájékoztatjuk Tisztelt vitorlás Bérlőinket, hogy 2020.09.10-től a pandémiás helyzet miatt Munkatársaink és Bérlőink egészségének megóvása érdekében a személyes ügyfélfogadás a BAHART Ügyfélközpontban szünetel.

Munkatársaink továbbra is készséggel állnak rendelkezésre telefonon a 84/310-050-es telefonszámon, illetve e-mailben a marina@bahart.hu e-mailcímen.

Megértését és együttműködését köszönjük!


BAHART vitorláskikötők üzemeltetési pályázata

Tisztelt Bérlőink!

A BAHART közgyűlése, a már korábban elfogadott reorganizációs tervvel összhangban, 2020. szeptember 18-án döntött a BAHART vitorláskikötőinek üzemeltetési jogára vonatkozó pályázat kiírásáról. A döntés értelmében a vitorláskikötők a jövőben is a BAHART tulajdonában maradnak, ugyanakkor az eredményesen lezajló pályázat esetén a pályázat nyertesével Társaságunk szerződést köt a vitorláskikötők 15 évre szóló üzemeltetésére 2021.01.01-jei kezdődátummal.  A pályázat elbírálásának tervezett határideje: 2020. október 20.

A BAHART Ügyfélközpont munkatársai 2020. szeptember 28-tól telefonos adategyeztetés keretében keresik fel jelenlegi Bérlőinket. Az adategyeztetés célja a 2021. évi szerződéses ajánlat összeállításához szükséges adatok pontosítása. A telefonos egyeztetést követően egy dokumentumot postázunk Bérlőink részére, melyben egy nyilatkozat formájában meghatalmazzák Társaságunkat, hogy adataikat átadhassuk egy esetleges új üzemeltető részére, illetve jelzik azon szándékukat, hogy a vitorláskikötők 2021. évi üzemeltetőjétől kikötőhasználati (hajóhely bérleti) szerződéses ajánlat megküldését kérik. Kérjük szíves közreműködésüket az adategyeztetésben, illetve a nyilatkozat megküldésében.

Sikertelen adategyeztetés és nyilatkozat hiányában a jelenleg hatályos adatvédelmi jogszabályok alapján a BAHART nem adhatja át a bérlői adatokat külső félnek, melynek következtében a szerződéskötés egy esetleges új üzemeltetővel nem lehetséges.

 

Köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket!


A hajók BAHART vitorláskikötőkben, parton történő téli tárolási szolgáltatásával kapcsolatos tájékoztatás

Tisztelt Bérlőink!

A BAHART vitorláskikötők üzemeltetési jogának pályáztatása kapcsán módosítjuk a hajók téli parti betárolásakor a BAHART és a Bérlő által aláírandó dokumentumot (eddigi szolgáltatási jegyzőkönyv), mivel a téli tárolási szolgáltatás 2020. december 31-én túlnyúlóan 2021. március 31-ig szóló időszakot foglal magában. A téli tárolás 2021. március 31-ig történő igénybevételének feltétele a BAHART és a jelenlegi hajóhely Bérlő közötti kétoldalú megállapodás aláírása a hajó téli betárolásakor. A megállapodást azokkal a Bérlőinkkel is megkötjük, akiknek a 2020. december hónapra szóló téli tárolási szolgáltatást a 2020. évi szerződése egyébként tartalmazza és annak díját az éves bérleti díjjal már kiegyenlítették. Azoknak a Bérlőinknek, akiknek a 2020. évi kikötőhasználati szerződése nem tartalmazza a téli tárolási szolgáltatást, a hajó téli betárolásakor a megállapodás aláírásával egyidejűleg ki kell fizetnie a 2020. december 31-ig tartó időszakra vonatkozó téli tárolás díját.

A fentiekben hivatkozott megállapodás a következőket rögzíti:

  • Mind a Bérlő, mind a BAHART elfogadja a hatályos ÁSZF vonatkozó feltételeit.
  • A Bérlő tudomással bír arról, hogy a BAHART a tulajdonában álló vitorláskikötők üzemeltetési jogára pályázatot írt ki, és eredményes pályázat esetén az új üzemeltetővel 15 éves szerződést köt 2021. január 1-jei kezdődátummal.
  • A Bérlő tudomásul veszi, hogy amennyiben BAHART a tulajdonában álló vitorláskikötők jövőbeli üzemeltetésére vonatkozó szerződést megköti, úgy bérbeadói oldalon jogutódlás következik be, és a megállapodásban rögzített jogok és kötelezettségek a bérbeadói oldalon az új üzemeltetőt változatlan formában és tartalommal illetik, illetve terhelik, a Bérlőre vonatkozó jogok és kötelezettségek változatlanul érvényesek a téli tárolás 2021. március 31-ig tartó időszakára.

Kérjük azokat a Bérlőinket, akik a téli parti tárolás szolgáltatást igénybe kívánják venni, a hajó betárolása előtt a kikötőmestertől kapott megállapodást szíveskedjenek aláírni. Amennyiben a betárolást meghatalmazott útján intézik, a megállapodás aláírásának feltétele, hogy az eljáró személy aláírt, tanúk által hitelesített meghatalmazással rendelkezzen. 

Az ehhez szükséges minta letölthető link

Együttműködésüket köszönjük!                          


A vitorláskikötőket érintő korlátozás

Tisztelt Bérlőnk!

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy az Őszi Pünkösdi Regatta elnevezésű vitorlásverseny kapcsán a következő, túrahelyeket érintő korlátozások lesznek érvényben. 2020. szeptember 25-én, a verseny rajtjának előestéjén a balatonföldvári vitorláskikötő túrahelyein történő kikötést kizárólag a fenti versenyre érkező hajók részérére biztosítjuk.

2020. szeptember 26-án a keszthelyi BAHART személyhajó kikötő vitorlás kishajók kikötésére kijelölt részein, kizárólag a versenyen részt vevő kishajók részére biztosítjuk a veszteglési lehetőséget.

A fenti korlátozások megtalálhatóak az ITM honlapján, a Hajósoknak Szóló Hirdetményekben is.


Tájékoztatás és  daruzási időpontok megtekinthetőek az alábbi linken: 

Daruzási információk

 

 


Biztosító Partnerünk a Generali Biztosító Zrt. 2020-ban is!

A vitorláshajók felelősségbiztosítását a 2020-as évben is a Generali Biztosító biztosítja.

Velünk Biztonságban.

Kapcsolat: mailto:hajo@generali.hu

 


BAHART Vitorláskikötői hírlevelek

2020. januári szám

2020. februári szám

2020. márciusi szám

2020. áprilisi szám

2020. májusi szám

2020. júniusi szám

2020. júliusi szám

2020. augusztusi szám

2020. szeptember szám

 


Wifizzen ingyen vitorláskikötőinkben!

A Smartwifi internetszolgáltatást a BAHART bérlői – korlátozások nélkül – térítésmentesen vehetik igénybe a Smartwifi kártya segítségével, a névre szóló bérlői kártyát BAHART kikötőmesteri irodáiban veheti át első kikötőlátogatáskor.

Legfontosabb információk a szolgáltatásról!

Részleteket letölthető formátumban a SmartWifi a BAHART-nál aloldalunkon talál.  

Idén szeretnénk többet nyújtani Önnek! Minden Smart Wifi bérlői kártya tulajdonos lehetőséget kap a Smartwifi Club-hoz való csatlakozásra. Egy gyors regisztrációt követően lehetősége nyílik további kedvezményes kínálatunkból válogatni. És ami talán a legfontosabb, managelheti az Ön által birtokolt kártyákat, illetve regisztrált készülékeket, így biztosítva internet hozzáférést annak, akinek Ön csak szeretné!
www.smartwificlub.hu