HU EN DE

Információk bérlőknek

Személyes ügyfélfogadási rend változása

Felhívás Bérlőink részére!

Tájékoztatjuk kedves vitorlás bérlőinket, hogy siófoki ügyfélszolgálati irodánk (Siófok, Krúdy sétány 2., hajópénztár épület, 1. emelet) ügyfélfogadási rendje megváltozik. 2018.06.25-től a következő időpontokban állnak ügyintézőink ügyfeleink rendelkezésére személyes ügyintézés céljából:

Hétfő: 8.30-15.30
Szerda: 8.30-15.30
Péntek: 8.30-15.30

A várakozási idők csökkentése és ügyfeleink kényelmének növelése érdekében az ügyfélfogadási időn belül lehetőséget biztosítunk előzetes időpont egyeztetésre a +3684 310 050 // 3-as telefonszámon.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy munkatársaink fentiektől eltérő napokon és időpontokban személyes ügyintézés céljából nem elérhetőek. Megértésüket köszönjük!


A Balatoni Hajózási Zrt. üzemelteti a Balaton legnagyobb vitorláskikötő-láncát. Vitorláskikötőink bemutatkozását itt találja.

Elérhetőségek
Balatoni Hajózási Zrt.
Vitorláskikötői Üzletág
8600 Siófok, Krúdy sétány 2.
Tel.: +36 84 310 050 // 3. menüpont
E-mail: marina@balatonihajozas.hu

Amennyiben Ön már a BAHART vitorláshely bérlője, akkor ebben a rovatban talál általános információkat a helybérlettel és az általános szerződéses feltételekkel kapcsolatban. Aktuális, friss információkat rendszeresen küldünk Önnek elektronikus formában, e-mailben is Önnek, a megadott elérhetőségére. Az aktualitásokról természetesen honlapunkon is talál információkat.

 

Wifizzen ingyen vitorláskikötőinkben!

A Smartwifi internetszolgáltatást a BAHART bérlői – korlátozások nélkül – térítésmentesen vehetik igénybe a Smartwifi kártya segítségével, a névre szóló bérlői kártyát BAHART kikötőmesteri irodáiban veheti át első kikötőlátogatáskor.

Legfontosabb információk a szolgáltatásról!

Részleteket letölthető formátumban a SmartWifi a BAHART-nál aloldalunkon talál.  

Idén szeretnénk többet nyújtani Önnek! Minden Smart Wifi bérlői kártya tulajdonos lehetőséget kap a Smartwifi Club-hoz való csatlakozásra. Egy gyors regisztrációt követően lehetősége nyílik további kedvezményes kínálatunkból válogatni. És ami talán a legfontosabb, managelheti az Ön által birtokolt kártyákat, illetve regisztrált készülékeket, így biztosítva internet hozzáférést annak, akinek Ön csak szeretné!
www.smartwificlub.hu

 

BAHART Regatta - Amatőr vitorlásverseny sorozat a Balaton körül!

Vitorlás túra- és pályaversenyek 2018-ban is, a Balatoni Hajózási Zrt. szervezésében.
A verseny-sorozatról bővebb információkat talál a BAHART Regatta hivatalos honlapján, a www.bahartregatta.hu weboldal