HU EN DE

Információk bérlőknek

 

 Generali Biztosító Zrt. és a BAHART kikötői kérdőíve

Tisztelt Bérlőnk!

Kérjük az alábbi kérdőív kitöltésével járuljon hozzá a BAHART vitorláskikötői szolgáltatásainak értékeléséhez.

A kérdőív célja, hogy a BAHART vitorláskikötők bérlőinek véleményét megismerve értékelhessük kikötőink személyzetének munkáját és a beérkezett értékeléseket elemezve tovább fejleszthessük kikötőink szolgáltatásait, beleértve munkatársaink szakmai és egyéb tudását, felkészültségét.

A kérdőíves felmérés alapján a legjobb értékelést elért kikötő és kikötőmesterei elismerésben részesülnek, így ösztönözve a bérlői elégedettség alapján kollégáink teljesítményét és ezáltal a kikötők megítélésének javítását.

Az alábbi linkre kattintva elérheti a kérdőívet:

http://alkusz.generali.hu/bahart/

 

Azok között a Bérlők között, akik visszaküldik a kérdőívet értékes ajándékcsomagokat sorsolunk ki, érdemes tehát részt venni a kitöltésben!


Amennyiben megtisztelő értékelésével hozzájárul a vitorláskikötői üzletág munkájához, úgy a kérdőív visszaküldési határideje:

                                                               2019. november 30.

Köszönjük segítségét!

Üdvözlettel:
Vitorláskikötői üzletág munkatársai


 

Tájékoztató a daruzási szolgáltatásunkról

Lassan véget ér az idei hajózási szezon is és elérkezik a kishajók kidaruzásának és téli betárolásának ideje. A korábban már megszokott gyakorlatnak megfelelően, kikötőmester kollégáink az idén ősszel is egy előre meghatározott ütemezés szerint végzik a hajók kiemelését és betárolását.

Az alábbi táblázat tartalmazza a daruzási napokat kikötőnkénti, és heti bontásban.

Alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a 2019. őszi daruzási szolgáltatás igénybevételeinek feltételeiről, amely alapján kérjük segítsék munkánkat azzal, hogy a leírtak szerint vegyék igénybe daruzási szolgáltatásunkat, hogy a kiszolgálásuk minél gyorsabb és színvonalasabb lehessen!

 

A daruzási szolgáltatás igénybevételének menete:

1. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot (telefonon, személyesen) az adott BAHART kikötőben dolgozó kollégáinkkal, és az egyeztetés után foglalja le az Ön számára megfelelő, és munkatársunk által is elfogadott időpontot (hónap-nap-óra).

2. A Hajótulajdonos/Bérlő/Megbízottja a leegyeztetett időpontban jelenjen meg a kikötőben a daruzásra előkészített állapotú hajóval.

3. A kikötőmesterek az elvégzett munka alapján elkészítik a szolgáltatási jegyzőkönyvet, melyet a Hajótulajdonos/Bérlő/Megbízottja aláír, mellyel elismeri a szolgáltatás teljesítését.

4. Helyszíni fizetés esetén a már megszokott lehetőségek közül választva (Készpénz, bankkártya) egyenlítse ki a Kikötőmester által kiállított számlát. Amennyiben az Ön kikötőhely bérleti szerződése tartalmazza a daruzási szolgáltatást, és a számla kiegyenlítésre is került, a szolgáltatás ellenértékével kapcsolatban a Bérlőnek további teendője nincs.

 

Szükség esetén 24 órával a lefoglalt daruzási időpontot megelőzően a hajótulajdonos a rendelkezésre álló szabad kapacitások függvényében módosíthatja az általa már korábban lefoglalt daruzás időpontját. Szélsőségesen viharos időjárás esetén a BAHART jogosult részben-, vagy teljes mértékben lemondani a meghirdetett daruzási napot.

Kikötőmestereink elérhetőségei megtalálhatóak honlapunkon.

 


 

Személyes ügyfélfogadási rend változása

Felhívás Bérlőink részére!

Tájékoztatjuk kedves vitorlás bérlőinket, hogy siófoki ügyfélszolgálati irodánk (Siófok, Krúdy sétány 2., hajópénztár épület, 1. emelet) ügyfélfogadási rendje megváltozik. 2018.06.25-től a következő időpontokban állnak ügyintézőink ügyfeleink rendelkezésére személyes ügyintézés céljából:

Hétfő: 8.30-15.30
Szerda: 8.30-15.30
Péntek: 8.30-15.30

A várakozási idők csökkentése és ügyfeleink kényelmének növelése érdekében az ügyfélfogadási időn belül lehetőséget biztosítunk előzetes időpont egyeztetésre a +3684 310 050 // 3-as telefonszámon.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy munkatársaink fentiektől eltérő napokon és időpontokban személyes ügyintézés céljából nem elérhetőek. Megértésüket köszönjük!


A Balatoni Hajózási Zrt. üzemelteti a Balaton legnagyobb vitorláskikötő-láncát. Vitorláskikötőink bemutatkozását itt találja.

Elérhetőségek
Balatoni Hajózási Zrt.
Vitorláskikötői Üzletág
8600 Siófok, Krúdy sétány 2.
Tel.: +36 84 310 050 // 3. menüpont
E-mail: marina@bahart.hu

Amennyiben Ön már a BAHART vitorláshely bérlője, akkor ebben a rovatban talál általános információkat a helybérlettel és az általános szerződéses feltételekkel kapcsolatban. Aktuális, friss információkat rendszeresen küldünk Önnek elektronikus formában, e-mailben is Önnek, a megadott elérhetőségére. Az aktualitásokról természetesen honlapunkon is talál információkat.

 

Wifizzen ingyen vitorláskikötőinkben!

A Smartwifi internetszolgáltatást a BAHART bérlői – korlátozások nélkül – térítésmentesen vehetik igénybe a Smartwifi kártya segítségével, a névre szóló bérlői kártyát BAHART kikötőmesteri irodáiban veheti át első kikötőlátogatáskor.

Legfontosabb információk a szolgáltatásról!

Részleteket letölthető formátumban a SmartWifi a BAHART-nál aloldalunkon talál.  

Idén szeretnénk többet nyújtani Önnek! Minden Smart Wifi bérlői kártya tulajdonos lehetőséget kap a Smartwifi Club-hoz való csatlakozásra. Egy gyors regisztrációt követően lehetősége nyílik további kedvezményes kínálatunkból válogatni. És ami talán a legfontosabb, managelheti az Ön által birtokolt kártyákat, illetve regisztrált készülékeket, így biztosítva internet hozzáférést annak, akinek Ön csak szeretné!
www.smartwificlub.hu

 

BAHART Regatta - Amatőr vitorlásverseny sorozat a Balaton körül!

Vitorlás túraverseny-sorozat 2019-ban is, a Balatoni Hajózási Zrt. szervezésében.
A verseny-sorozatról bővebb információkat talál a BAHART Regatta hivatalos honlapján, a www.bahartregatta.hu weboldal

 

BAHART Vitorláskikötői hírlevelek

  2019. szeptemberi szám
2019. augusztusi szám 2019. júliusi szám
2019. júniusi szám 2019. májusi szám
2019. áprilisi szám 2019. márciusi szám
2019. februári szám 2019. januári szám