HU EN DE

Információk bérlőknek

 

A BAHART Ügyfélközpont elérhetőségei vitorlás Bérlőink és Ügyfeleink részére

 

BAHART Ügyfélközpont

Tel.: +36 84 310 050 /3. menüpont (munkanapokon 8.00 és 16.00 között)

E-mail: marina@bahart.hu

Levelezési címünk: Balatoni Hajózási Zrt. Vitorláskikötői Üzletág, 8600 Siófok, Krúdy sétány 2.

 

SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁSI REND 

Siófoki ügyfélszolgálati irodánkban (Siófok, Krúdy sétány 2., személyhajó jegyénztár épület, 1. emelet) munkatársaink a következő időpontokban állnak ügyfeleink rendelkezésére személyes ügyintézés céljából:

Hétfő:    8.30-15.30
Szerda: 8.30-15.30
Péntek: 8.30-15.30

A várakozási idők csökkentése és ügyfeleink kényelmének növelése érdekében az ügyfélfogadási időn belül lehetőséget biztosítunk előzetes időpont egyeztetésre a +36 84 310 050 // 3-as telefonszámon.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy munkatársaink fentiektől eltérő napokon és időpontokban személyes ügyintézés céljából nem elérhetőek.

Megértésüket köszönjük!

 


Tisztelt Bérlőnk/Ügyfelünk!

A Társaságunkhoz beérkezett, aláírt szerződés alapján 2020. március 1-től állítjuk ki a számlát, amelyet postai úton küldünk meg. A szolgáltatási díjak befizetési határideje: 2020.04.01.

A szerződés szerinti díj befizetésére:

-          a levelünkhöz mellékelt csekken,

-          ügyfélfogadási napokon (hétfő-szerda-péntek 8:30-15:30) a siófoki ügyfélszolgálati irodánkban (Siófoki személyhajó kikötő épület,                              jegypénztár 1. emeletén) készpénzben/bankkártyával, vagy

-          Társaságunk 11992505-05500873-00000000 számú számlaszámára banki átutalással van lehetősége. Az átutalási megbízáson                                      szíveskedjen feltüntetni az ügyfélazonosítót és szerződésszámát.

-         Ebben az évben is van mód a BAHART által végzett szolgáltatások (kikötőhelybérleti díj, hajófenékmosás, daruval történő vízretétel és                       kiemelés, árbócdaruzás, téli tárolás) Szép kártya szabadidő alszámláról történő fizetésére, amennyiben a kártya a kikötőhelybérleti és                      szolgáltatási szerződésben szerződő bérlő nevén, tulajdonában van. A többi szolgáltatás díja SZÉP kártyával nem kiegyenlíthető.                                Kérjük, hogy a befizetések feldolgozásának könnyítése érdekében, online SZÉP kártyás fizetés esetén szíveskedjen megküldeni részünkre a             tranzakcióról kapott igazolást a marina@bahart.hu e-mailcímre. Közreműködését és segítő hozzáállását ezúton is megköszönjük!

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a 2020. évi szezonban csak azok a hajók kerülhetnek vízre kikötőinkben, amelyek esetében a szerződéses díj kiegyenlítése és a szerződés aláírása, visszaküldése megtörtént. A BAHART kikötőláncának használatára jogosító kikötői háromszöget minden bérlőnk átveheti a hajója anyakikötőjében a kikötőmestertől 2020.04.01-től.

Bízunk benne, hogy 2020-ban is Bérlőink között üdvözölhetjük!

Jó szelet kívánunk!

 


A legfigyelmesebb kikötő 2019-ben

A 2019-es évben is felmérést végzett Társaságunk vitorláskikötőink körében a Generali Biztosító Zrt. támogatásával. A kérdőív célja az volt, hogy a BAHART vitorláskikötők bérlőinek véleményét megismerve értékelhessük kikötőink személyzetének munkáját, és a beérkezett értékeléseket elemezve tovább fejleszthessük kikötőink szolgáltatásait, beleértve munkatársaink szakmai és egyéb tudását, felkészültségét.

A kérdőíves felmérés alapján a legjobb értékelést elért vitorláskikötő Fonyód lett.

Eredmények:

  1. hely: Fonyód Vitorláskikötő
  2. hely: Balatonboglár Vitorláskikötő
  3. hely: Balatonföldvár Vitorláskikötő

Ezúton is köszönjük szépen Bérlőinknek, hogy kitöltötték kérdőívünket. A sorsolás során 3 nyertes született, nyereményük egy-egy BAHART ajándékcsomag. A nyerteseket a megadott e-mail címükön fogjuk értesíteni.

 


Műszaki munkálatok a vitorláskikötőkben

Decemberben és januárban is tovább folytatódtak a kikötők karbantartásával kapcsolatos munkálatok. A siófoki vitorláskikötőben még december folyamán befejeződött az elektromos hálózat bővítése, aminek eredményeként a tavalyi évben tapasztalt, hosszabb-rövidebb ideig tartó áramszünet az idén már nem fog problémaként jelentkezni.

A balatonföldvári vitorláskikötőben folytatódik a farcölöpök cseréje és ezzel párhuzamosan a nyugati mólószár belső sarkában lévő, elburjánzott nádas kiszedése is megtörténik.

A badacsonyi vitorláskikötőben pedig elkészült a „régi” vizesblokk külső, fa borításának a cseréje és kijavítása. 

 


Biztosító Partnerünk a Generali Biztosító Zrt. 2020-ban is!

A vitorláshajók felelősségbiztosítását a 2020-as évben is a Generali Biztosító biztosítja.

Velünk Biztonságban.

Kapcsolat: mailto:hajo@generali.hu

 


BAHART Vitorláskikötői hírlevelek

2020. januári szám

 


Wifizzen ingyen vitorláskikötőinkben!

A Smartwifi internetszolgáltatást a BAHART bérlői – korlátozások nélkül – térítésmentesen vehetik igénybe a Smartwifi kártya segítségével, a névre szóló bérlői kártyát BAHART kikötőmesteri irodáiban veheti át első kikötőlátogatáskor.

Legfontosabb információk a szolgáltatásról!

Részleteket letölthető formátumban a SmartWifi a BAHART-nál aloldalunkon talál.  

Idén szeretnénk többet nyújtani Önnek! Minden Smart Wifi bérlői kártya tulajdonos lehetőséget kap a Smartwifi Club-hoz való csatlakozásra. Egy gyors regisztrációt követően lehetősége nyílik további kedvezményes kínálatunkból válogatni. És ami talán a legfontosabb, managelheti az Ön által birtokolt kártyákat, illetve regisztrált készülékeket, így biztosítva internet hozzáférést annak, akinek Ön csak szeretné!
www.smartwificlub.hu