Cégünkről

A Balatoni Hajózási Zrt. - BAHART egy tradicionális vállalat, mely több mint 175 éve szállítja a utasait a Balaton vizén. Évtizedek óta a Balaton Régió egyik legmeghatározóbb vállalkozása. Tevékenysége nagy részben a turisztikai piacra koncentrálódik, azzal szorosan összefügg. A Balaton Régiót érintő mind három megyében (Somogy, Veszprém, Zala) jelen van. Tulajdonosai a Magyar Állam képviseletében a Magyar Turisztikai Ügynökség, valamint a Balaton Régió önkormányzatai, de tevékenységéből adódóan szoros kapcsolatokat ápol az üdülőkörzet összes önkormányzatával, egyéb turisztikai szervezetekkel és civil szerveződésekkel, gazdasági társaságokkal, idegenforgalommal foglalkozó cégekkel is.

karrier

Karrier

Hajóállomások, közforgalmú kikötők

Aktualitások

BAHART hajóflotta

Partnereink

Partnereink

Értékesítés és bérbeadás

Tevékenységeink

A Balatoni Hajózási Zrt. - BAHART egy tradicionális vállalat, mely több mint 175 éve szállítja a utasait a Balaton vizén. Évtizedek óta a Balaton Régió egyik legmeghatározóbb vállalkozása. Tevékenysége nagy részben a turisztikai piacra koncentrálódik, azzal szorosan összefügg. A Balaton Régiót érintő mind három megyében (Somogy, Veszprém, Zala) jelen van. Tulajdonosai a Magyar Állam képviseletében a Magyar Turisztikai Ügynökség, valamint a Balaton Régió közforgalmú személyhajó kikötővel rendelkező önkormányzatai, de tevékenységéből adódóan szoros kapcsolatokat ápol az üdülőkörzet összes önkormányzatával, egyéb turisztikai szervezetekkel és civil szerveződésekkel, gazdasági társaságokkal, idegenforgalommal foglalkozó cégekkel is.

Az elmúlt több mint 175 év alatt cégünk a balatoni turizmus alappillérévé vált. Mottónk, miszerint: "Ha Balaton, akkor Hajózás!" is ezt hivatott kifejezni. Társaságunk a legnagyobb hajózási cég a Balatonon, legfőbb tevékenységi köreink: a személyhajózás, a kompközlekedés és a vitorláskikötők üzemeltetése.

 

Tevékenységi körünk, szolgáltatásaink: