Menetrend

Települések közötti hajójáratok

Az élményhez HAJÓ visz!

A települések között közlekedő menetrendi hajóink igénybevételével utasaink eljuthatnak a legtöbb élményt nyújtó Balaton-parti települések döntő többségére, hiszen "Az élményhez HAJÓ visz!"

A hagyományos tömegközlekedéstől eltérően, utasaink kellemes időtöltésben részesülnek hajóink fedélzetén, hiszen nem csak az úti cél elérése a fontos, maga az utazás is emlékezetes és izgalmas része a kirándulásnak. A hajózás alatt a szülőket és gyerekeket szeretettel várjuk a hajóbüfében is.

Elindult a tavaszi hajózási szezon a BAHART-nál!

2024 tavaszán újra elindulnak hajójárataink. Siófok, Balatonfüred, Tihany, Badacsony és Fonyód hajóállomások nyitnak meg a márciusi és áprilisi hónapban.

2024.03.29.-04.01., 04.06-07., 04.13-14., 04.20-21., 04.27-28. napokon lesz lehetőség hajóra szállni.

2024. május 1-től egészen a hónap végéig 10 kikötő nyílik meg az utasok előtt.

Naponta járnak hajóink az alábbi állomásokról: Siófok, Balatonfüred, Tihany, Fonyód, Badacsony

Hétvégén járnak hajóink az alábbi állomásokról: Balatonboglár, Révfülöp, Balatonmáriafürdő, Balatongyörök, Szigliget 

Május 1-én a fenti kikötők mindegyikében indulnak járatok, illetve Fonyód-Badacsony útvonalon aznap sűrített menetrenddel várjuk az érdeklődőket! 

 

Várunk minden érdeklődőt a fedélzeten!

 

hajózási lehetőség kereső segítségével néhány kattintással megtalálod a települések között közlekedő hajóink konkrét indulási időpontjait, az érintett kikötőket és a menetdíjakat.

Ismerd meg hajóinkat, melyek fedélzetén életre szóló balatoni élményeket szerezhetsz!

Hajóflotta

 

Utazási feltételek

  • A megváltott menetjegyek kizárólag a jegyen szereplő, adott időpontra szóló utazásnál használhatók majd fel, ugyanazon útvonalon korábbi vagy későbbi járatra nem érvényesek. Erre a korlátozott befogadóképesség miatt van szükség, hogy a szállítandó utasok száma előre tervezhető legyen.
  • A BAHART felhívja utasai figyelmét, hogy a települések között közlekedő menetrendi járatokra a retúrjegyek vásárlását részesítsék előnyben, az ismételt pénztári sorban állás elkerülése végett.
  • A Társaság a megváltozott vízállási vagy időjárási viszonyok miatt elmaradó járatokért, azok késéséért, valamint vasúti és autóbusz csatlakozások elmulasztásáért semmiféle felelősséget nem vállal és kártérítést nem nyújt.
  • Az ár-, a menetrend- és programváltoztatás jogát a Társaság fenntartja. Hatályos díjszabásunk letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhető a Társaság hajóállomásain.
  • A települések között közlekedő meghirdetett menetrendi hajójáratok utaslétszámtól függetlenül indulnak.
  • Csoportoknak a hajózási lehetőség megszervezését más időpontokban is vállaljuk.
  • Járatainkon a hajók befogadóképességének függvényében és a forgalmi viszonyoknak megfelelően, a kerékpárok szállítását csak korlátozottan tudjuk biztosítani.
  • A hajóra csak szájkosárral és pórázzal ellátott kutyát szabad felvinni.
  • A részletes utazási feltételeket az üzletszabályzat tartalmazza, mely letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhető a Társaság hajóállomásain.