Főszezon

Települések közötti hajójáratok

Az élményhez HAJÓ visz!

A települések között közlekedő menetrendi hajóink igénybevételével utasaink eljuthatnak a legtöbb élményt nyújtó Balaton-parti települések döntő többségére, hiszen "Az élményhez HAJÓ visz!"

A hagyományos tömegközlekedéstől eltérően, utasaink kellemes időtöltésben részesülnek hajóink fedélzetén, hiszen nem csak az úti cél elérése a fontos, maga az utazás is emlékezetes és izgalmas része a kirándulásnak. A hajózás alatt a szülőket és gyerekeket szeretettel várjuk a hajóbüfében is.

Július 6-tól főszezon a BAHART-nál!

Sűrűbb menetrenddel várjuk az utasokat immár mind a 17 hajóállomásról.

Az idei évben július 6-án kezdődik a balatoni hajózás legjelentősebb időszaka, a főszezon!

Július 6. és augusztus 25. között nemcsak gazdag programkínálattal, hanem az eddigieknél is sűrűbb menetrenddel várjuk kedves utasainkat.

A települések közötti menetrendi hajójáratok naponta indulnak mind a 17 kikötőből, különböző útvonalakon. A déli part és északi part közötti járatok gyakrabban indulnak, megkönnyítve a Balaton két partja közötti közlekedést.

A balatoni nagyvárosok közötti rendszeres járatok (Siófok, Balatonfüred, Tihany, Fonyód és Badacsony) menetrendje tovább bővül, ezáltal rugalmas utazási lehetőséget biztosít az utasoknak, így bizonyos napokon akár a késő esti órákban – legkésőbb 21:00-kor - is hajóra tudnak szállni. Azonban nem csak a kiemelten forgalmas útvonalakon lehet sűrűbben közlekedni, hiszen a keleti és a nyugati medence valamennyi hajóállomásairól is naponta több alkalommal indulnak hajójáratok.

 

A hajójegyek online, a jegy.bahart.hu oldalon is megvásárolhatók!

A linken elérhető a települések közötti hajójáratok menetdíjai.

 

Várunk minden érdeklődőt a fedélzeten!

 

hajózási lehetőség kereső segítségével néhány kattintással megtalálod a települések között közlekedő hajóink konkrét indulási időpontjait, az érintett kikötőket és a menetdíjakat.

Ismerd meg hajóinkat, melyek fedélzetén életre szóló balatoni élményeket szerezhetsz!

Hajóflotta

 

Utazási feltételek

  • A megváltott menetjegyek kizárólag a jegyen szereplő, adott időpontra szóló utazásnál használhatók majd fel, ugyanazon útvonalon korábbi vagy későbbi járatra nem érvényesek. Erre a korlátozott befogadóképesség miatt van szükség, hogy a szállítandó utasok száma előre tervezhető legyen.
  • A BAHART felhívja utasai figyelmét, hogy a települések között közlekedő menetrendi járatokra a retúrjegyek vásárlását részesítsék előnyben, az ismételt pénztári sorban állás elkerülése végett.
  • A Társaság a megváltozott vízállási vagy időjárási viszonyok miatt elmaradó járatokért, azok késéséért, valamint vasúti és autóbusz csatlakozások elmulasztásáért semmiféle felelősséget nem vállal és kártérítést nem nyújt.
  • Az ár-, a menetrend- és programváltoztatás jogát a Társaság fenntartja. Hatályos díjszabásunk letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhető a Társaság hajóállomásain.
  • A települések között közlekedő meghirdetett menetrendi hajójáratok utaslétszámtól függetlenül indulnak.
  • Csoportoknak a hajózási lehetőség megszervezését más időpontokban is vállaljuk.
  • Járatainkon a hajók befogadóképességének függvényében és a forgalmi viszonyoknak megfelelően, a kerékpárok szállítását csak korlátozottan tudjuk biztosítani.
  • A hajóra csak szájkosárral és pórázzal ellátott kutyát szabad felvinni.
  • A részletes utazási feltételeket az üzletszabályzat tartalmazza, mely letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhető a Társaság hajóállomásain.