esküvő

Esküvők, családi rendezvények

Szeretnéd, ha a Balatonról mindig a boldogság jutna az eszedbe? Mondd ki a boldogító „Igen”-t a vízen ringatózó hajóink egyikén. Ezer esküvői fotó készült már a Balaton partján. Te fogadj örök hűséget párodnak a tó közepén!

Ha azt akarod, hogy a Te lakodalmadra minden vendég évtizedek múlva is emlékezzen, ajándékozzátok meg a násznépet egy életre szóló emlékkel. Éljétek át azt az érzést, ami csak keveseknek adatik meg! A Balatoni Hajózási Zrt. páratlan élményt garantál a pároknak, és azt szeretnénk, ha a nagy napon egyszeri és megismételhetetlen boldogságban lenne részetek!

Hajóflottánk összetétele, saját és partnereink kiváló szolgáltatásai garantálják az egyediséget, a különleges helyszínt életed egyik legfontosabb alkalmához: fotózáshoz, polgári ceremóniához, esküvőhöz, vagy akár lakodalmadhoz is.

Nevezetes évforduló, születésnap, névnap, legény-és lánybúcsú, diplomaosztó, ballagás, vagy akár csak egy jó buli barátokkal, rokonokkal, minden különösebb indok nélkül. Te hozd a társaságot, mi biztosítjuk a hajót, a szolgáltatásokat és a páratlan környezetet az emlékezetes programhoz!

Partnereink bevonásával teljes körű vendéglátási szolgáltatásokkal, gazdag étel-és italválasztékkal, a legváltozatosabb igényeket is kielégítve állunk megrendelőink rendelkezésére. Hajóink jelentős része hangosítással, igény esetén multimédiás eszközökkel felszerelt.

Amennyiben esküvődre, családi rendezvényedre hajót szeretnél bérelni, kattints az Ajánlatkérés hajóbérlésre menüpontra és töltsd ki értelemszerűen a rovatokat! Üzeneted alapján kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot, hogy a legjobb, kifejezetten Rád szabott ajánlatot készíthessük el. Együtt megtaláljuk a legjobb megoldást! Engedd meg, hogy megmutassuk, mire vagyunk képesek a Balaton hullámain!

Hajóbérlés ajánlatot kérek! 

 

További elérhetőségeink:

E-mail: ertekesites@bahart.hu

Telefon: 84/310-050 (4-es menüpont)